Volf gépjármű riasztó rendszer

A Volf gépjármű riasztó rendszer nem egy hagyományos riasztó.
A többszörös azonosítási folyamaton keresztű magas biztonságot ad gépjárműve számára.
A különböző lehetőségek személyre szabhatók, igény szerint állítjuk be.

 

Általában minden gépjármű típussal kompatíbilis, évjárat nem akadály, ha valaki régi, analóg rendszerű típusba szeretné beszereltetni, az sem jelent problémát, ahogy a legújabb, már CAN BUS szabvánnyal gyártott járművekbe is tökéletes.

A hibrid és elektromos járművek megjelenésével a gépjárművédelemben is új piaci igény és ezzel együtt kihívás jelent meg. Eszközeink mindegyike alkalmas az ilyen hajtású járművekbe történő beszerelésre és teljes értékűen működik.

Legyen szó kishaszongépjárművekről vagy tehergépkocsikról, kamionokról, igyekszünk a legjobb partnere lenni a szállítmányozással foglalkozó cégeknek. Plusz funciókat is biztosítunk a rablásgátló, riasztó, nyomkövetés mellett. Lehetőség van különböző berendezések megfigyelésére is, mint az állófűtés használata, raktérhőmérséklet monitorozása.

A rablásgátló funkció védelmet nyújt a gépkocsi illetéktelen használata ellen amikor „kiszállításos” vagy „trükkös” lopással próbálkoznak. Ilyen esetben, ha járó motornál kinyitják a vezető oldali ajtót, esetleg a gépkocsi vezetőjét ezt követően ki is szállítják az autóból, a készülék ezt érzékelve azonosítást fog kérni. Mivel az elkövetőnek azonban erre nincsen módja a megfelelő azonosítási lehetőség hiányában, egy perc elteltével le fog állni az autó.

A legnépszerűbb azonosítási módszer, a mobiltelefonok bluetooth funkciójának segítségével és egy Ön által választott gyári gombsorozattal történik.
Egyszerre 4 telefont képes felismerni, ezek utólag szabadon módosíthatóak. Android és iOS mobiloperációs rendszerű eszközökkel egyaránt kompatibilis.

Amennyiben nem áll módunkban telefonos azonosításra vagy esetleg a beállított azonosítási gombsorozat elromlott, nem kell kétségbe esni.

A rendszer része egy érintő szenzoros kód számos tasztatúra, melyen az Ön által választott biztonsági kódja mindent felül ír.

A kódpad segítségével taníthatjuk telefonjainkat, vagy szerviz módba kapcsolhatjuk riasztórendszerünket.

Különböző Volf riasztó rendszerek léteznek, melyből Ön a legmegfelelőbbet ki tudja választani Önmaga számára.

Amennyiben a tulajdonos szeretne folyamatos követést, arra is lehetőség van. Ez gyakorlatban azt jelenti, hogy a jármű mozgása figyelemmel kísérhető weboldalon vagy okostelefonos alkalmazás segítségével.

Az adatküldés mobilinternet képes SIM kártyán keresztül történik.

A weboldalon elérhető az aktuális tartózkodási pozíció, valamint az eddig megtett utakkal kapcsolatos adatok. Dátum szerint vissza lehet szűrni ezekre a megtett kilométerekre, az indulási és érkezési pontokra és ezekből menetlevelet lehet generálni, letölteni. Rögzítésre kerülnek különböző értékek a sebességgel kapcsolatban, mint például az átlagsebesség, vagy a pillanatnyi sebesség az éppen mozgásban lévő jármű esetében. Megtett kilométerek figyelésével értesítés kérhető az időszakos szerviz esedékességének közeledéséről. Jelzés állítható be egy adott területre történő belépésről vagy elhagyásról, így monitorozva például egy esetleges határátlépést is akár.

Céges felhasználás esetében hasznos lehet továbbá, hogy a menetlevelen meg lehet különböztetni a céges és magán utakat egy plusz kapcsoló beszerelésével a járműbe, opciónálisan pedig a sofőröket is egyedileg be lehet azonosítani.

Az okostelefonos alkalmazás elérhető Android és iOS készülékekre egyaránt. Hasonló információk érhetőek el, mint a weboldalon is. Térképen látható a jármű(vek) aktuális pozíciója, valamint rá lehet szűrni a korábban megtett utakra. Láthatjuk ezek mellett, hogy a gyújtás rá van-e adva, mekkora az akkumulátor feszültsége, mozgó autó esetén mi az aktuális sebesség, mikor érkezett utoljára adat.

Megosztás

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Nyomtatás

Ha termékünk felkeltette érdeklődését, keressen minket elérhetőségeink bármelyikén!

ezek is érdekelhetnek
Blog

Elektromos őzriasztó

Óriási erő és segítség a vadkár elkerülésének érdekében   Évente több tucat baleset történik útjainkon, amelyet az autó előtt átszaladó vadállatok okoznak. Egy ilyen baleset nem csak

Tovább olvasom »
Lézerblokkoló

KIYO ULTIMATE Advanced Protection

Ügyfeleink számára egyetlen dolog fontos: “Minden sebességmérő ellen legyen megfelelő védelmem, egy termékben!” A piacvezető KIYO termékek már régóta közkedveltek a fogyasztók körében. A már

Tovább olvasom »
Lézerblokkoló

AL PRIORITY V4 jelzőkészülék

A lézerblokkolók a lézeres elvű sebességmérési módok eredményességét gátolják meg időlegesen, de nem képesek előrejelezni, vagy megakadályozni a radaros és egyéb mérési módokat. Lézeres elvű

Tovább olvasom »
Radardetector

Radardetektor

Radardetektor Korábban kézenfekvő megoldásnak tűnt egy szélvédőre helyezhető radar- és lézerdetektor használata a traffipaxokkal szembeni védelem céljából, azonban a legújabb rendőrségi mérőeszköz, az ARH CAM-S1

Tovább olvasom »