Gépjármű riasztó rendszerek
Blue 16 gépjármű védelmi rendszer

A Blue 16 M100 – M200 autóriasztó nem egy szokványos autóriasztó. Egy átlagos autóriasztó áráért, tudásában és szolgáltatásaiban többet nyújt, mint más gyártók csúcsmodellje. Bármilyen gépjárműbe beszerelhető.
Vezérlése közelítéses-kulcsos, cserekódos technológiával történik, ami kizárja a távirányító jeleinek manipulálását. A Blue 16 autóriasztó vezérlését a legkorszerűbb, Philips cég által gyártott transzponder IC látja el. A rendszer közelítéses-kulcsos /proximity-key/, cserekódos /challange response/ elven működik. Ez a technológia teljes mértékben kizárja az autótolvajok közismert módszerét, a távirányító jeleinek manipulálását. Elektromechanikus motortérzárral kiegészítve jelenleg a legteljesebb védelmet nyújtja.

Volf gépjármű riasztó rendszer

Elsődleges profilunk a hagyományos személyautókba történő telepítés. Évjárat nem akadály, ha valaki régi, analóg rendszerű típusba szeretné beszereltetni, az sem jelent problémát, ahogy a legújabb, már CAN BUS szabvánnyal gyártott járművekbe is tökéletes.

Volf riasztóknak különböző fajtái állnak rendelkezésünkre, igény szerint szereljük a több lépcsős azonosítást és egyéb extrákat.

Gyári távvezérlőről működtethető riasztó

Minden olyan gépkocsiba érdemes beépíteni melynek gyári távvezérlője van, de a gyártás folyamán nem gondoskodtak a gépjármű védelméről.

A gépjármű illetéktelenekkel való védelmét riasztáskor külső sziréna, fényjelzések és az autó indításképtelensége teszi lehetővé.

A riasztó élesítése és hatástalanítása a gyári távvezérlővel történik.

A riasztórendszer kiegészíthető különböző modulokkal, a nagyobb biztonság érdekébe.

Alkalmas a legtöbb CAN-BUS rendszerű autóhoz, de megfelel a régebbi analóg típusú gépkocsi is. Viszont a gépjárműnek kell rendelkeznie saját gyári távvezérlővel. A riasztórendszer a gyári távvezérlőről működik, élesedik és hatástalanodik. Riasztáskor az autót indításképtelenné teszi, hang és fényjelzéssel jelez. Éles állapotban figyeli az összes nyílászárót és extra tartozékokkal is felruházható, mely segíti a gépjármű védelmét. Kulcsszáras nyitással estleges zártöréssel szemben is védelmet nyújt. Ledes állapot visszajelzéssel is rendelkezik, továbbá szerviz állapota is van.
Utólagos Autóriasztó

Szeretné autóját megvédeni a tolvajokkal szemben?
Külső behatásra fény és hangjelzés jelezné, és ha már gépjármű riaszt megakadályozná a beindítását?
Autójában gyári központi zár van, de csak kulcsról tudja működtetni?

Autója számára egy utólagos távvezérlős autóriasztó a megoldás.

Utólagos gépjárműriasztók nagymértékben kényelmesebbé is teszi az autónk nyitását, ha az rendelkezik központzárral, de ugyan akkor meg is védi az autónkat a tolvajokkal szemben. A risztrendszerhez tartozik két darab távvezérlő. Éles állapotában figyeli az ajtókat, csomagteret és motorteret egyaránt. Kiegészíthetőek segéd modulokkal is melyek segítik a riasztó munkáját. Led segíti a riasztó állapotának visszajelzését. Riasztáskor gépjármű blokkolásba kerül és külső fény és hang hatások jelentkeznek.
Riasztó rendszerekhez kiegészítő modul

A legtöbb riasztórendszert kiegészítetjük különböző segédmodulokkal.

Legyen ez akár a védelmet segítő üvegtörés szenzor, de szolgálja akár a kényelmünket is egy ablakokat felhúzó modul.

Gépjárművekhez az alábbi modulokat javasoljuk:
  • üvegtörés érzékelő
  • beltér ultrahangos érzékelő
  • Emelésérzékelő
  • Ütésérzékelő
Lakóautókhoz még extra modulokat kínálunk:
  • Belső és külső mozgásérzékelő
  • Vezeték nélküli nyílászáró jelző