Szolgáltatásaink

Audio és multimédiás rendszerek kiépítése

A legmodernebb hang- és képtechnológiák segítségével fejlesztjük és telepítjük autójába az audio és multimédiás rendszereket, hogy a vezetés élménye még élvezetesebb legyen.

Riasztók, GPS-ek, indításgátlók beszerelése

Az autólopás és az illetéktelen behatolások ellen hatékony védelmet nyújtó riasztórendszerek és GPS-készülékek telepítése mellett indításgátlókat is biztosítunk, hogy járművét még biztonságosabbá tegyük.

Váltózárak, motortérzárak beépítése

Speciális zárszerkezetek segítségével védelmet nyújtunk járműve fontos részei, mint például a váltó és a motortér ellen.

Lézerblokkolók, tolatóradarok szerelése

A modern közlekedési körülményekhez alkalmazkodva telepítjük az új generációs lézerblokkolókat és tolatóradarokat, amelyek növelik a vezetési biztonságot és megelőzik a baleseteket.

Xenonok, központzárak, elektromos ablakok javítása

Vállaljuk xenon fényszórók, központi zárak és elektromos ablakok javítását, hogy autója minden eleme tökéletesen működjön.

Diagnosztizálás és
hibaolvasás

Rendelkezünk a legmodernebb diagnosztikai eszközökkel és szakértői csapattal, akik szakszerűen és gyorsan azonosítják az elektronikai problémákat és hibákat.

Amellett, hogy széleskörű szolgáltatásokat kínálunk, ügyfeleink elégedettsége és elégedettségüknek fenntartása is kiemelt fontosságú számunkra. Munkánkat alaposan és precízen végezzük el, és mindig a legmagasabb minőségű anyagokkal és eszközökkel dolgozunk.

Ha bármilyen elektronikus probléma vagy kérdés merül fel gépjárművével kapcsolatban, bátran forduljon hozzánk! Csapatunk szívesen segít, és gondoskodik arról, hogy autója az elvárásainak és igényeinek teljes mértékben megfeleljen.