GPS nyomkövető rendszerek

Műholdas követés

Amennyiben a tulajdonos szeretne folyamtos követést, arra is lehetőség van. Ez gyakorlatban azt jelenti, hogy a jármű mozgása figyelemmel kísérhető weboldalon vagy okostelefonos alkalmazás segítségével. A szolgáltatásnak éves díja van. A készülék beszerelése után az ügyfél azonosító és jelszó használatával tud majd belépni a nyomkövető felületekre, ahol egyszerre több jármű követésére is van lehetőség. Az adatküldés mobilinternet képes SIM kártyán keresztül történik. Ha valamilyen külső tényező folytán esetleg ez megakad, az adatok akkor sem vesznek el. A készülék belső memóriájában mindaddig megőrzésre kerülnek, amíg az online kapcsolat helyre nem áll és utólag is feldolgozza őket a szerver.

A weboldalon elérhető az aktuális tartózkodási pozíció, valamint az eddig megtett utakkal kapcsolatos adatok. Dátum szerint vissza lehet szűrni ezekre a megtett kilométerekre, az indulási és érkezési pontokra és ezekből menetlevelet lehet generálni, letölteni. Rögzítésre kerülnek különböző értékek a sebességgel kapcsolatban, mint például az átlagsebesség, vagy a pillanatnyi sebesség az éppen mozgásban lévő jármű esetében. Megtett kilométerek figyelésével értesítés kérhető az időszakos szerviz esedékességének közeledéséről. Jelzés állítható be egy adott területre történő belépésről vagy elhagyásról, így monitorozva például egy esetleges határátlépést is akár. Az EU országain belül ingyenes a roaming, vagyis külföldről történő adatküldés feldolgozásáért nem számítunk fel extra díjat.
Céges felhasználás esetében hasznos lehet továbbá, hogy a menetlevelen meg lehet különböztetni a céges és magán utakat egy plusz kapcsoló beszerelésével a járműbe, opciónálisan pedig a sofőröket is egyedileg be lehet azonosítani.

Az okostelefonos alkalmazás elérhető Android és iOS készülékekre egyaránt. Hasonló információk érhetőek el, mint a weboldalon is. Térképen látható a jármű(vek) aktuális pozíciója, valamint rá lehet szűrni a korábban megtett utakra. Láthatjuk ezek mellett, hogy a gyújtás rá van-e adva, mekkora az akkumulátor feszültsége, mozgó autó esetén mi az aktuális sebesség, mikor érkezett utoljára adat. Nagy készüléknél megtudhatjuk, hogy a védelem aktív-e, kapcsolható a szerviz mód, elérhetőek az előzmény riasztási események. Megoszthatjuk a tartózkodási helyzetünket, vagy útvonalat terveztethetünk navigációs applikáció segítségével.

Céges felhasználás esetében hasznos lehet továbbá, hogy a menetlevelen meg lehet különböztetni a céges és magán utakat egy plusz kapcsoló beszerelésével a járműbe, opciónálisan pedig a sofőröket is egyedileg be lehet azonosítani.

 

A készülék opcionálisan távolról képes az autót leállítani és később azt feloldva újra indíthatóvá tenni.

Megosztás

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Nyomtatás

Ha termékünk felkeltette érdeklődését, keressen minket elérhetőségeink bármelyikén!

ezek is érdekelhetnek
Blog

Nem elég a pollenszűrő csere!

Komplex eljárás az ózon erejével   Az ózongenerátor egy olyan eszköz, amelynek segítségével hatékonyan és környezetbarát módon lehet megszabadulni a kellemetlen szagoktól. Az ózon olyan helyekre

Tovább olvasom »
Blog

Hanggenerátor

Fedezze fel az XHAUST extrém hangerejét, a 35 őrületes autóhangot, visszadurrogással! Élje át Ön is az elképesztő hangélményt, amelyet például egy Lamborghini Urus, Ferrari Pista 488, Audi R8,

Tovább olvasom »
Blog

Lakóautó dömping

Itt a nyár és a lakóautó szezon Nagyon sok lakóautós és lakókocsis keres fel minket különböző munkálatokkal. Hol védelmi rendszereket szerelünk, valamikor kiegészítő világításokat, esetenként

Tovább olvasom »