Kényelmi és segédberendezések
Menetrögzítő kamerarendszerek

A menetrögzítő kamerák nagy segítségünkre lehetnek a forgalomban. Rögzítik a menet közbeni eseményeket. Rengeteg márka és eszközkínálat áll rendelkezésünkre. Első, hátsó kamerával rendelkező eszközök, Wifi-s, bluetooth-os távoli eléréssel, Gps helypozíciós rögzítéssel, kijelző vagy led visszajelzős. Már van olyan változatuk, melyek nem csak menet közben rögzítenek, akár a leparkolt autónkat is megfigyelhetjük az illetéktelenekkel szemben. Kérjen tőlünk segítséget.

Segédvilágítások- LEDek

Nem lát jól vezetés közben a sötétben, mi segítünk. Gyári fényszórója hagyományos izzóval rendelkezik, hát cseréljük le LED-re. Rakterében kevés a világítás, LED füzér a megoldás. Lábtérnél színes világítást szeretne vagy az autója aljára, nincsenek határok. Tolatáskor kevés a gyári fény, esetleg erdőt járja a vak sötétben, mindenre van megoldás. Vásárolt egy külföldről behozott gépjárművet és nem felel meg az EU szabványnak, mi átalakítjuk. Kilépő fényt, pocsolya világítást szeretne keressen fel minket.

Ülésfűtések

Utólagos beépített ülésfűtés majdnem minden autóba lehetséges, esetenként még a gyárinál is jobb hatásfokot biztosít. Gyors bemelegedés állítható hőmérséklet. Teflonszálas vagy karbonszálas változat áll rendelkezésünkre. Választható kapcsolós vagy nyomógombos elektronikával ellátott rendszer.
Segítünk akkor is ha a gyári ülésfűtése romlott el, megpróbáljuk javítani.

Parkolássegítő rendszerek

A könnyebb parkolást több rendszer is segítségünkre lehet. A legkedveltebb berendezés a tolatóradar mely tolatáskor csipogással vagy kijelzővel segíti a távolság bemérését, hogy biztosak legyünk a dolgunkba a rendszer előre is beépíthető így a parkolás szinte gyerekjáték.
Nagyon kedvelt eszköz a tolatókamera mely szintén első és hátsó rendszer is alkalmazható.
Ha az autó lehetővé teszi a tolató kamera a gyári multimédiás eszközre is felvihető, de akár egy külön monitor is beépíthető. Létezik tükörre illesztett tükörmonitor mely kisteherautósok számára egyenesen szuper találmány mely menet közben is kilátást, biztosít hátra akár egy visszapillantó tükör és még rögzíti is az eseményeket.

Vonóhorgok és elektronikák

Gépjárműve nem rendelkezik vonóhoroggal, mi segítünk. Fix vagy levehető horog választható rengeteg típusú elektronikával, telepítjük mindkettőt. Ugyan akkor ha már rendelkezik gyári vagy utólagos rendszerrel, csak valami oknál fogva nem működik, mi javítjuk vagy cseréljük. Vontatványára is vonatkozik a segítségünk, javítjuk vagy felújítjuk. Pótkocsija vagy utánfutója hagyományos izzós lámpákkal rendelkezik, cseréljük LED-es lámpákra.